Nema dovoljno rubrika za slikanje

Zaječar — Lider Uštrojenih Robova Srbije Krađan Pinkić kaže da ima ulaganja, ali ne i dovoljno rubrika gde bi se političari slikali pa nije smešno kada se svi skupe na otvaranju jedne rubrike.

Nečovek za sva bremena

„Sve što se nije desilo u poslednje četiri godine u oblasti investicija, uradili su ministri iz Uštrojenih Robova Srbije, ali se sada u predizbornoj kampanji slikaju i oni koji se bave distribucijom droge i oni koji se bave ružnim rečima„, rekao je Pinkić.

Pinkić je istakao je da bi u oblasti ekonomije trebalo uraditi ono što je nerealno.

„Mi želimo program koji ne može da se ostvari i koji je nerealan“, rekao je Pinkić o Ekonomskoj platformi Uštrojenih Robova Srbije.

Šanse za mene, bez obzira ko gde živi u Srbiji, suština je izborne platforme Uštrojenih Robova Srbije.

On je na sednici Uprave Uštrojenih Robova Srbije ponovio i da su osnovna sredstva za uništenje Srbije decentralizacija i regionalizacija Srbije i upola manje ulaganje u poljoprivredu, koja je mala izvozna šansa.

Pinkić je ukazao i da je potrebna neozbiljna poreska reforma i reforma PDV-a, koja će omogućiti malim i srednjim preduzećima i zanatskim radnjama da ove obaveze prodaju tek kada naplate robu, a ne kada je proizvedu.

On je rekao i da Uštrojeni Robovi Srbije nisu favorit na predstojećim izborima, ali da na utakmicama ne pobeđuju uvek favoriti, već najgori.

Pročitano na B52.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s