Putnici od sada biraju društvo za seks u avionu

Putnicima koji budu leteli avionima aviokompanije Air Fucking biće uskoro omogućeno da izaberu društvo za seks tokom putovanja.

airplane-bathroom-sex

Naime, nova šema FuckBuddy ima za cilj da spoji putnike sličnih seksualnih interesovanja i tako ih spase od potencijalno dosadnih jebača.

„Mi smo prvi u svetu koji nudimo ovu mogućnost“, kazao je za AFP portparol Air Fucking-a, ističući da putnici time ne dobijaju pravo da bilo kome zabrane da sedne pored njih i da voajeriše.

Putnici mogu da biraju između tri opcije u zavisnosti od toga da li žele samo da gledaju, da uspostavljaju nove seksualne kontakte ili, jednostavno, da ih niko ne deranžira tokom leta dok onanišu.

Usluga će biti neobavezna i besplatna, a putnici se prilikom izbora mogu rukovoditi i svojim seksualnim perzverzijama. Tako će ljubitelji anala ili zlatnog tuša sedeti jedan pored drugog i imati priliku i da proćaskaju tokom seksa.

Informacije o putnicima prikupljaju se u zaštićenu bazu podataka, a uparivanje putnika se vrši automatski, bez otkrivanja identiteta putnika i njihovih ličnih podataka, čime je zaštita privatnosti zagarantovana.

Prvi probni letovi sa „pametnim“ raspoređivanjem putnika biće obavljeni krajem ovog meseca i iskorišćeni za „istraživanje budućih komercijalnih potencijala za ‘seks u vazduhu'“, rečeno je u kompaniji.

Pročitano na B52

Advertisements