Ono kad misliš da te je Amor…

Misliš da je ljubav to što ti se dešava u tvojoj glavi. I misliš se, o zašto, zašto, zašto se ON ne javlja, dragi Šekspire. I imaš nedovoljno zrelosti, bez obzira na godine. I nećeš da ga čekaš, a udavila bi se gajtanom telefona da nije 21.vek, jer ti je pri ruci. Otvoreno si mu izjavila ljubav. O, ti, ludo jedna, kršiš civilizacijske norme. Istina je da je iskrenost zastrašujuća. I kažeš, gradila si, mukotrpno, i izgradila most ljubavi. I šta sad? Mašeš mu sa druge strane obale. Šta se dešava kad te preplave osećanja? Beži(š), zeko, beži(š). I kažeš da ti je svejedno. Pa zašto onda to naglašavaš, ako je to tako. A zašto misliš da treba da ti se javi? Bez brige, kad-tad javiće ti se, ako ništa drugo, trebaće mu jemac. I tada će se pred tobom otvoriti lavirinti neslućenih mogućnosti zbog kojih on tebe ne zove. Opusti se i pročitaj ponešto što je moglo da utiče na to što ti se ne javlja, osim njegove nezainteresovanosti i toga da ima pametnijeg posla.

Bilo je jutro i bio je bunovan. Uputio se ka toaletu i podigao je dasku WC šolje. Izvukao je svoj veseli ud, a daska se nemilosrdno stropoštala na nj i raskošno ga rascepila, posred. Završio je na Urgentnom centru, sa udom Crnca; dakle, i prebojio ga je, a i dužinu je doradio. Ušao je u Ginisovu knjigu rekorda kao jedinstven slučaj. Medicinske sestre su se crvenele i kikotale u njegovom prisustvu. Bile su neobično pažljive prema njegovom i podupirale su mu ga nežno prilikom uriniranja. Obećao je da će svakoj da ga da čim zaceli – i to uvijenog u mašnicu od tila boje lila.

Dok se tuširao odao se bludnim maštarijama. Sa njim je pod tušem talentovana ribetina. Mlazevi vrelog tuša se prosipaju po njima, kapljice pršte u ritmu priljubljivanja uz vlažne pločice. Klize ritmično, kao da se trljaju o navošteni konop. Njegov uzavreli ritmično liže zidove njene sočne, sve do svoda.  Ona ga steže butinama i tera ga da pulsira do rasprsnuća. Stalno menja brzine i nikada ne izbacuje u ler. Onda mu se digao kao nikada pre u životu, i pošto je obdaren kao Marko Kraljević u pesmi, tresnuo ga je poput topuza – posred čela. Pao je u slatku nesvest, skršio se na pločice i završio je na traumatologiji. Tamo je ženski odnegovan kao i Urgentnom centru.

Skinuo je onu neku koja je uvek na ofingeru ne bi li se voleli strasno. Odjednom, oboma su se prijele palačinke. Kako je zajednička priprema obroka snažan afrodizijak, upustili su se u tu avanturu. On je nalivao testo u tiganj, i kad bi bila pečena jedna strana, znalački je polugotovu palačinku prevrtao u vazduhu. Ona sa vešalice se, međutim, odvažila da ga njega filuje preko reda, pa mu ga je namazala medom iiiiii… Krv mu je šiknula iz velike u malu glavu i nazad. Palačinka koja je lebdela u vazduhu nije pala u tiganj već se priljubila na njena leđa. Onda ga je ugrizla propisno. Sve posle toga je bilo dirljivo. On je nju mazao Šaljićevim melemom, a ona mu ga je celivala i zalivala povidon jodom. Nijedna avantura nije bez posledica. I toliko je malo nedostajalo da opet završi na prijemnom Urgentnog centra.

Moguće je da je osetio nepodnošljiv i trajan bol tamo dole, pa ga je to trajno omelo od daljih životnih aktivnosti. Ali nije nemoguće ni da su ga oteli vanzemaljci i da su pregovori za povratak potrajali. Stoga, verovatno će se vratiti na Zemlju oko 2222 godine, ali samo ako se već nije prebacio u višu dimenziju postojanja. Moglo je da se dogodi i da je shvatio da je homoseksualac i da je našao muža u zemlji lala. Mada, u Zapadnoj Evropi je mogao da postane i žigolo. Mogao je da se otisne i u manekenske vode i možda je postao nova muza Đorđa Armanija. Kako je to blizu Vatikana, moguće je da se zaredio, i moguće je da se pribojava da ne postane pedofil kao mnogi (katolički) sveštenici. Moguće je da je veliki humanista i da se potuca po afričkom svetu spašavajući živote onih od kojih je i dragi bog digao ruke, jer ne utiče na preraspodelu svetskog bogatstva. Sve je moguće. I ništa nije izvesno.

Ovo su vremena u kojima su muške (aktivne i davajuće) i ženske (pasivne i primajuće) sile i energije duboko uzdrmane i zbrkane. Ne zna se ko ga ima, a ko ga nema, pa ga svi imamo i svi ga nemamo. Kako je Gete rekao: Umri, ali budi. Ako si muško budi muško, ako si žensko budi žensko. Budi što jesi. Ili umri.

Samo pleši i ne primaj njegovu glavu na dar. Ostavi mu manevarski prostor da slobodno šeta po svojoj teritoriji. Da reči imaju ikakvog smisla kao što što nemaju, spajale bi. Češće, međutim, razdvajaju.

Advertisements

6 thoughts on “Ono kad misliš da te je Amor…

  1. „Da reči imaju ikakvog smisla kao što što nemaju, spajale bi. Češće, međutim, razdvajaju.“ Pa kako onda da se ljudi sporazumeju, mislim ukoliko se ne gledaju, ne čuju i sl? Ajde, kaži sad, sad kaži. Problem je postavljen i mora da se reši. 🙂

    Ja sam – oduševljena ovim blogom!

    SHARE THIS:

    Sviđa mi se

  2. Povratni ping: Čil aut #7 | babeidede

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s