Jebanje

Taj matori me je privukao namah. Izdvaja se iz gomile. Zanimljiv mi je. Nesvakidašnji je. Nosi đoze za sunce i po danu i po mesečini. Kad je progovorio, videla sam da je dreždao po kafanama čitavog veka. Ima taj produhovljen rečnik. A što ima cug, ti bokca. A što ima vozni park. Tri komada sređenih oldtajmera. A što ima kuću – na sprat. A u kući, na donjem nivou, san svake ženkice. Đakuzi, bato moj. Prevelik za jednog i taman za dvoje. I ne samo đakuzi. Ima i parno kupatilo. Sve je podređeno, je li, intimnom uživanju. On solidno očuvan za svoje godine. Visok. Vitak. I ponuđač. I izvođač.

* * *

U prostranom prizemlju i ogromnom dnevnom boravku sve je popločano granitnim pločicama. Na spratu drveni podovi od mahagonija. Tri sobe i kupatilo. I to kakvo kupatilo? Hidromasažni tuševi. Zvučnici. Muzika. Difuzno osvetljenje. Ima stila, mora se priznati. Ima i vinski podrum. Sa svodovima.

* * *

Doneo mi je na pladnju od svega ponešto. Osim svog nepresušnog bluda, tu je bilo mesišta dobrog – pršutice tanano narezane i domaće kobaje, paprike slasne i papričice ljutkaste, sira iz meha. Sve je bilo raspoređeno po bojama i oblicima. Savršena kompozicija. Hranio me je svojim dugim prstima i pojio me je vinom rumenim.

* * *

Baš smo se voleli naksinoć. Požudno. Čitave noći. Neumorno. Sve do jutra. I posle jutra. Sladostrasno. Čitavog dana. Tako je živahan.

* * *

Al’ kad mi je puštao ploče. A one šušte i krckaju. Milina. Kakav retro. Na „novom“ gramofonu. Al’ to nije ništa. Onda mi je puštao prastare ploče na onom gramofonu sa trubom.

* * *

Sad sedi za svojim pisaćim stolom i piše pesme. Ta, ja sam muza pesnikova. Izašla sam iz rama jedne od njegovih slika. Naga. I besramna.

10 thoughts on “Jebanje

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s