Lako je tuđim K gloginje mlatiti #2

Lako je tuđim K gloginje mlatiti

Udobno se smestite i raz(od)vežite svoje pojaseve! Nastavljamo putovanje!

4. Da li postoji princ na belom konju?

Ako nisi pročitao Tarabiće, odmah da pročitaš. Tamo je sve objašnjeno u Kremanskom proročanstvu. Sem toga, dr Todor (kako ono beše) aka Todoxin je razgovarao na astralu sa pokojnim Mitrom Tarabićem, pa je ovaj njemu sve potanko objasnio. Koliko ti imaš godina? Brate, pa mator si ti već da veruješ u te bajke, and they lived hapilly ever after. Ever after. Never after. Shame. Shame on you. I ti možeš da budeš princ. Odeš u neko pozorište, iznajmiš odeždu, opremiš se u plemića. Ha. Šmekerica. Angažuješ nekog posilnog, nekog tvog bubuljičavog ortaka, da izjaše konja beloga iz štale hipodroma, da ti ga dopremi. I onda tako picnut, odeven u srednjevekovnog šmekera uzjašeš konja beloga i nasred štrafte se nacrtaš. Pa d’ vidiš kako će ribe da popadaju ko klade, kad im se ukaže muški arhetip.

5. Da li je dobro što je Nikola Tesla živeo u celibatu?

Upitno je svakako. Neupitno je da bi mu žene (a pogotovo američke) isisale svu seksualnu odnosnu životnu energiju. I ispljunule ga nasred Nijagarinih vodopada. Ovako, naš dragi Nikola, za koga nikako ne mogu da se odluče ni Hrvati ni Srbi čiji je više, bio je u prilici da se poveže sa kosmičkom energijom i da odande ko sa portala crpi sve podatke. Ima, međutim, jedna greška. Naš dragi Nikola je zaboravio da tresne povremeni celibat svom nepresušnom kanalu za prijem informacija. Tako smo došli u situaciju da je korisnost potpunog suzdržavanja od seksualnih kontakata vrlo upitna, jer da je Nikola, tu i tamo nešto kresnuo, možda bi shvatio da nije bio dovoljno mudar iz razloga što je bilo nužno da najveći broj svojih otkrića ipak sačuva za sebe. Ovako, novi Armagedon je naša stvarnost.

6. Zašto ne jebe lep nego uporan?

Ako si i počeo ovo da čitaš odma’ mogu da ti kažem da nisi lep. Jer da jesi, sad bi jebao, a ne bi ovo čitao. A to što ne jebeš je zato što nisi uporan. Sve i da si lep, džaba ti, kad nisi uporan. Moraš da izađeš iz sebe i iz svoje mišje rupe, ako misliš da smuvaš nešto. Nemoj da me pitaš gde. Ne držim ja agenciju za intimne susrete, takvih sajtova imaš koliko hoćeš. Mislim, ne piše to baš tako, to se zove druženje. Ako veruješ u to da muškarac i žena koji nisu gej mogu samo da se druže. E to. Sve u svemu, ova moja opažanja su beskorisna, znam, ali zar stvarno misliš da je dovoljno biti ili lep ili uporan ili i lep i uporan, ili, ili, ili. Ko se jebe, nek se jebe, (po)gledaj (а manje jebi) u sebe.

Lako je tuđim K gloginje mlatiti #3
Lako je tuđim K gloginje mlatiti #4

Advertisements

9 thoughts on “Lako je tuđim K gloginje mlatiti #2

  1. Ja uvijek kažem – ne jebe ni lijep, ni uporan, nego onaj koji je navik’o.

    Inače, svi tvoji tekstovi o „lakoći mlaćenja gloginja tuđim spolovilom“ su itekako inspirativni!

    Liked by 1 person

  2. Povratni ping: Lako je tuđim K gloginje mlatiti | babeidede

  3. Povratni ping: Lako je tuđim K gloginje mlatiti #3 | babeidede

  4. Povratni ping: Lako je tuđim K gloginje mlatiti #4 | babeidede

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s