Mačke i mačori

Jedna mačka je domina a druga je njena pripravnica ali ni u približnoj najavi. Mačori su olinjali i dobro se drže, ali za gelender. Primetila sam neodvojivu sličnost, kao i kod nekih pravoslavnih sveštenika, puni su ko brod. Živog keša i duhovnih govana. Obojicu privlači domina. Ova mačka pripravnica malo-malo pa namešta čamac majicu, podešava usmerenje muškog pogleda na nago rame. Kapitalista (imalac prava vlasništva) puši cigarete marke „sobranie“. Ima jeftin upaljač sa nalepnicom na kojoj je bar-kod. Slučajno ili ne, jedu mešano meso. Domina je jedina koja ne pije alkohol. Pije šveps. Reklama kaže da je to piće za prave muškarce. Nervozna je, odaje je noga koja se ispod stola klati. Žuljaju je neudobne cipele sa vrtoglavo visokom potpeticom. Ipak, štikla je važna, jer list noge dobija na punoći, zategnutosti i izražaju, a muškarce to privlači. U stvari, batak. Kapitalisti su zanimljivi poput slušanja nemog filma, ali… keš pokreće svet… okreće i pokreće. Kapitalista je skinuo skupocen ručni sat. Nevidljiv prikaz moći. Kao, nije mu bitno vreme. Mačke će dobiti sve njegovo vreme. Vreme starosti. Vreme smrti. Na stolu je ostala samo čaša nedopijenog crvenog vina!

______________

Zato što se nadovezujemo! 🙂

skitara0404 18. maja 2017. u 13:50 reče:
Kako mi neodoljivo vraćaš sećanja…
Kafana Zetski dom, davne osamdesete… Mi, družina iz studentskog doma preko puta, već dva sata cevčimo jedno piće. Neki i dele.
Za susednim stolom žena se napadno kikoće. Tako je i obučena. Tako i našminkana. Dva zadrigla muškarca sa njom. Na stolu ko daću da daju. Njenoj nevinosti sigurno ne.
Opipava ih, nameće se jednom pa drugom. Ona se nameće, oni se nadmeću. Oni bi da podmeću.
Moj drug, ludi Mića, značajno podiže kažiprst i visokoumno zaključuje:
– Ovu ženu će večeras neko da j*!

29 thoughts on “Mačke i mačori

  1. Kako mi neodoljivo vraćaš sećanja…
    Kafana Zetski dom, davne osamdesete… Mi, družina iz studentskog doma preko puta, već dva sata cevčimo jedno piće. Neki i dele.
    Za susednim stolom žena se napadno kikoće. Tako je i obučena.Tako i našminkana. Dva zadrigla muškarca sa njom. Na stolu ko daću da daju. Njenoj nevinosti sigurno ne.
    Opipava ih, nameće se jednom pa drugom. Ona se nameće, oni se nadmeću. Oni bi da podmeću.
    Moj drug, ludi Mića značajno podiže kažiprst i visokoumno zaključuje:
    -Ovu ženu će večeras neko da j*!

    Sviđa se 1 person

  2. Povratni ping: Čil aut #7 | babeidede

  3. Zalosno je svaki put kad shvatis da takve zene sebe mogu jedino videti iz ogledala ili u njemu a jos zalosnije je sto im to isto ogledalo govori lepe stvari o njima, bas one iste koje govore macori. Istina je sa druge strane ogledala!

    Sviđa se 1 person

  4. Povratni ping: Sočinjenije jedne rečenice | babeidede

Postavi komentar