Neznalice pokažite svoje lice!

UPDATE

 

Koleginica blogerka Negoslava je htela tekst koji sam napisala pre 8 godina – Ignorisanje je odlika slabih – da podeli na FB grupi Blogovi. Međutim, kad je kliknula na FB dugme za šerovanje dobila je pretpostavljam isto što i ja, a to je:

https://drive.google.com/file/d/1h-AvxRHAY64wl3DYdgtwCTi2e1ey7uQk/view?usp=drivesdk

„ERROR

Your message couldn’t be sent because it includes content that other people on Facebook have reported as abusive.“

Pretpostavljam da je drugi pasus ABUSIVE, (i ne isključujem da su još neki delovi teksta ABUSIVE = pogrdni, uvredljivi) stoga, evo ga još jednom drugi pasus.

Neznalica zna da je neznalica ali to vešto prikriva. Sve zavisi gde se nađe neznalica. Opasno je neznalice imati na visokim društvenim položajima. A tamo ih ima najviše. I tamo se oni međusobno podržavaju i održavaju. Verovatno vam je poznato da negativna selekcija ide dotle dok se baš slučajem ne dogodi da neko previdi da je neko sposobniji od njega i taj neko npr. dobije šansu za neki odgovoran posao. To može biti početak rušenja niza domina ignoranata. Zato oni koji su mudri (a društveno ambiciozni) moraju tu svoju mudrost da sakriju kao zmija noge dok ne poskidaju glave aždajama koje su im na putu. Znate, to je jedan od mojih snova, da ćemo uspeti da zaustavimo negativnu selekciju koja traje od kraja drugog svetskog rata. Polazna osnova je da neko ima volje da se bori sa aždajama, tj. isti taj pomenut mudar čovek jeste svestan da dok god su u većini, kidišu kao besne lisice. A to je zamka u kojoj se može biti laka lovina.

Ovo je moje lice:

Lic(emerj)a neznalica, kukavica i budala su pod maskama!

Nijedan tekst s mog bloga ne može da se podeli na FB. Dakle, adresa ovog bloga je blokirana u celosti.

Živeo karneval glupih i ograničenih s jakom autocenzurom kojima je BLOCK – keva!!

23 thoughts on “Neznalice pokažite svoje lice!

 1. Problem je do facebook-a i njihovog filtera za istinitost informacija u vezi korona virusa. Filter pronalazi ključne reči (corona, korona, covid, covid19 itd).
  Na ovom blogu imate čitav ciklus tekstova koji u svom naslovu ima „korona-cirkus“. To je bilo sasvim dovoljno da se tamo upali crvena lampica i da se pokušaji deljenja bilo kog teksta stopiraju.
  To se može rešiti obraćanjem fb podršci uz objašnjenje da se ne radi o iznošenju dezinformacija, već o nekim drugim stvarima. Tada će oni aktivirati ljude koji će te tekstove zapravo i pročitati i na osnovu toga doneti zaključke i najverovatnije ukloniti blog sa blacklist-a.
  Srdačan pozdrav!

  Liked by 2 people

  • Zahvaljujem vam se na savetima. Pokušala bih da ih kontaktiram, no netransparentno mi je, s obzirom da nemam nalog na FB-u, kako (na koji mejl ili onaj korisnički „prozor“) uopšte to da doznam i izvedem. Nisam pronašla.
   Srdačan pozdrav!

   Sviđa mi se

  • Znaš kako, prvo sam se primila da se odnosi na taj članak, kad mi je Negoslava postavila pitanje, a onda sam tek ukapirala da je blok na adresu bloga. Jedan kolega bloger, vidiš u komentarima, je pomenuo da je to možda zbog prečestog pominjanja reči – korona. Šta je da je, nije ni važno. Ako ništa ne uradim tj. ne odgovore mi i bude adresa blokirana i nadalje izbaciću FB dugme za šerovanje.

   Liked by 1 person

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s