Zanimljivi komentari

Ако ми дозволите да као инжењер сумирам резултате Дачићеве посете Силицијумској долини:

– Отишао је на ноге Микрософту, да им плати и продужи уговор.
– Отишао је на ноге Ораклу, да им плати и продужи уговор.
– Обезбедио је да ТЦ Ушће добије Епл радњу: њихова роба, наше паре.
– Гугл ће можда отворити продавницу на мрежи да прима уплате из Србије: наравно, за наше паре.
– Није гледао да се сретне са нашим инжењерима који раде у Гуглу, Микрософту или Фејсбуку и сазна како може да подстакне малу привреду код нас (људи бар имају искуства које им нашминкани менаџерчићи са којима се среће неће пренети).
– Сликао се испред фирми и у парку.

Што је најгоре, ја лично верујем да Дачић ово ради из искрених побуда и да је вредан. Али као инжењер знам да су најопаснији они инжењери који су вреди али не знају шта раде.

А суздржаћу се да коментаришем Дачићеве изјаве о политичкој стабилности земље и правне и имовинске сигурности за инвеститоре.
(Одливени поглед, 15. maj 2013 18:37)

# Link komentara >na vest Dačić: Apple i Google dolaze u Srbiju

_________________________

Увек исти (Динкићев или чији?) рецепт | 30/04/2013 15:22

Од 2000те до данас „штицунг“ за ову (унутрашњу) конвертибилност за увознике и купце увозне робе (привид запада) врши се на терет целокупног становништва и будућности, комбинацијом даљег девизног задуживања, пребацивањем на буђет и банкрот распродајама државне имовине. Све ради те илузије о успешном преврату уништена је домаћа привреда, доведене стране банке ради прикривања шпекулација свих врста и каналисања овог штицунга и новац уливан у џепове (и одливан на острва) такунско-политичарске мафије.
Резултат је све више сиромаштва у народу, све већа бахатост ове мафије шпекуланата, вазалска политика власти и даље продаје (већ и територије) уз нуђење свега и свачега, чак и „бесплатне“ радне снаге страним фирмама.
Ето, то су резултати, о криминалу, моралу, дрогама и безнађу и поделама да и не причамо

>На чланак из Политике: Оборили смо инфлацију тј. на чланак о халуцинацијама Јоргованке Табаковић

_________________________

23. mart 2013.
Na vest: Stariji moraju da produže radni vek, mnoštvo, ali mnoštvo lucidnih komentatora i komentara.

_________________________

babeidede 16. септембар 2012. у 00:30 рече:

Dakle, ne mogu da verujem šta čitam – “Ciganski Prajd”. Ovo je zaista invazija “manjina”. Pogledao sam ko je “izvođač radova” iz Srbije – tzv. “Inicijativa mladih za ljudska prava”. Za posetioce koji su po definiciji i “opredeljenju” “neverne Tome”, neka pažljivo iščitaju listu “donatora i partnera” ove NVO [http://www.yihr.org/rs/webpage/3]. Da li stvari postaju bar malo jasnije? Da li i dalje verujete da sve to ima bilo kakve veze sa ljudskim pravima?

Takođe, juče sam pročitao članke Vladimira Dimitrijevića o povezanosti nazicma i homoseksualizma, zasnovane na jednoj knjizi. Korisno je pročitati. Prvi deo [http://www.dverisrpske.com/sr-CS/za-dveri-pisu/autori/vladimir-dimitrijevic/nacizam-i-homoseksualizam-1-deo.php], a na kraju članka je veza ka drugom delu.

>Na članak: Parada Cigana sledi

_________________________

babeidede  | 15/09/2012 12:04

Nadam se da će uvažena gospođa Veljković imati prilike da uvidi da se „dekontaminacija“ ovog Centra zapravo odnosi na „čišćenje“ naših kulturnih vrednosti uz značajnu finansijsku i medijsku podršku koja dolazi iz stranih država i njihovih, za tu namenu, osnovanih organizacija, i da će im „gostoprimstvo“ jednog dana ukinuti.

>Na vest: Paviljon Veljković ostaće centar za kulturu

_________________________

Јована  | 13/09/2012 17:01

Какве везе има повећање цене бута и повећање цене месних прерађевина, кад се Матијевићеве прерађевине састоје само од сала, репова и ушију?

>Na u stvari Politikin reklamni članak u korist Matijevića tj. vest: Svinjski but 750 dinara, prerađevine skuplje za 30 odsto

_________________________

Jorgovanka doktore pristinski zabole me za tvoju platu i ko je svercovao evre, u celom gradu ne mogu da se nadju osnovne zivotne namirnice ulje i secer.
 (kragujevcanin, 12. septembar 2012 20:37)

# Link komentara >na vest NBS: Zaradili na spasavanju dinara?

Advertisements